Wij zijn jouw Solid Tent Companions

Bij alles wat we doen ligt de focus op mensen. Samen met onze companions creëren we herinneringen, momenten die gekoesterd worden en vaak een leven lang meegaan.
Onze aanpak

Pleasure in the job puts perfection in the work

Een goed gevoel, zowel bij onze klanten als onze eigen mensen dragen we hoog in het vaandel. Die feel good is onze drijfveer, en ‘pleasure in the job puts perfection in the work’.
Testimonials
"We werkten in het verleden al geregeld samen met ERS en sinds enkele jaren ook met Altiro. Hun all-round service, verrassende en propere materialen en tiptop-afwerking maken van de tentcomplexen die we samen bouwen echte parels."
— Tim Van Peteghem, Meet Marcel
"De bereikbaarheid, het professioneel personeel en de hoogwaardige afwerking maken van Altiro dé compagnon de route waarop we kunnen rekenen."
— Margot Laporte, Tabloo Margot
"We werken intussen al meer dan 10 jaar samen met Altiro, en nog steeds blijven ze ons verrassen met hun service en de graad van afwerking van hun tenten."
— Han Staelens, Panama Events
Contact
Bij ons huur je tenten die tot de nok gevuld zijn met know-how, kennis die we maar al te graag delen met jou. We bekijken graag hoe we jouw event samen aanpakken.
Vertel ons over jouw event