Toebehoren om te scoren  

Vloeren, wanden, gordijnen, verwarming … met onze toebehoren stemmen we onze tent helemaal af op jouw event.
Onze toebehoren
Cassettevloer
Onze houten cassettevloer is een stevige basis voor uw tent. Deze cassettevloeren worden genivelleerd. Ze zijn beschikbaar in twee afwerkingsgraden: geschilderd en onbeschilderd.
Cassettevloer geschilderd
Onze houten cassettevloer is een stevige basis voor uw tent. Deze cassettevloeren worden genivelleerd. Ze zijn beschikbaar in twee afwerkingsgraden: geschilderd en onbeschilderd.
Vlondervloer
Deze houten plankenvloer wordt rechtstreeks op de ondergrond gelegd als basis voor uw tent. Uiterst geschikt op een vlakke ondergrond en voor kleine tenten.
Lamellen
Kies voor de Ferro Tent de lamellen wanden. De lamellen wanden zijn wind- en waterdicht. Het see trought effect zorgt voor een machtig effect.
Gordijnen
Om de zijwanden van de Sailcloth tent helemaal stijlvol af te werken, kan u kiezen voor onze gordijnen. Ze passen volledig in het geheel en zorgen voor de gepaste aankleding van de tent.
Verwarming
Onze mazoutverwarming biedt de ideale oplossing om het lekker warm te hebben in onze tenten van de lente tot de winter.
Afgeronde cassettevloer
You want it next level? Deze afgeronde vloer zorgt voor een organisch effect in je terras!
Pagodetent
Onze pagodetenten hebben we verschillende kleuren: mokka, zwart, blauw, groen, rood, geel, oranje,... De pagodetenten zijn beschikbaar in verschillende maten: 3x5m, 4x5m, 4x4m,  5x5m, ...
Houten wanden
Kies een houten wand voor de Ferro Perfect, voor je Ferro Perfect of uiteraard voor onze Wood tenten. Of werk je sailcloth tent af met houten wanden. Vraag ons advies over welke houten wand het best past bij de verschillende tenten.
Guirlandes
Het wauw-effect van de tenten vergroot nog als ze verlicht zijn. Onze lampenguirlandes passen perfect bij de setting van onze tenten.
Intrekvelum
De intrekvelum hebben we bij Altiro in het wit of zwart. De stoffering brengt je Ferro tent of Wood tent naar een hoger niveau.
Bannerframe
De bannerframes bouwen we op elke aluhal. Ideaal voor food of drankstanden op je festival of als signalisatie.
Over altiro

Wij zijn jouw Solid Tent Companions

Bij alles wat we doen ligt de focus op mensen. Samen met onze companions creëren we herinneringen, momenten die gekoesterd worden en vaak een leven lang meegaan.
Meer over Altiro
Contact
Bij ons huur je tenten die tot de nok gevuld zijn met know-how, kennis die we maar al te graag delen met jou. We bekijken graag hoe we jouw event samen aanpakken.
Vertel ons over jouw event